Among Us is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Among Us is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

De hitgame Among Us is nu te koop op de Switch eShop.

Daarmee is Switch de eerste console waarop Among Us speelbaar is. De game was al wel beschikbaar op pc en mobiel. De plotselinge release van de game werd gisteren tijdens de Indie World Showcase aangekondigd. De Switch-versie bevat daarbij cross-play.

In Among Us moeten spelers samen een ruimteschip onderhouden, terwijl een indringer de bemanning probeert te vermoorden. Gedurende de game is het zaak uit te vinden welke speler dat is.

Naast Among Us werden er nog meer indiegames voor de Switch tijdens de Indie World Showcase aangekondigd. Zo komen aanstaande zomer Spelunky en Spelunky 2 naar de Switch. Super Meat Boy Forever verschijnt net als de pc-versie op 23 december. De populaire puzzelgame Grindstone van Capybara Games is ook gisteren plotseling voor de Switch uitgekomen. De futuristische actieplatformer Cyber Shadow verschijnt op 26 januari. Andere games die in de presentatie voorbij kwamen, waren onder andere Calico, Tunche, Gnosia en Happy Game. De Indie World Showcase is hieronder in zijn geheel te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Tekst chat? De game leunt best wel hard op voice chat.

0

Aanbevolen voor jou