Amnesia: The Bunker uitgesteld naar 16 mei

Amnesia: The Bunker uitgesteld naar 16 mei

Amnesia: The Bunker is uitgesteld naar 16 mei.

Dat heeft Frictional Games aangekondigd. De game stond eigenlijk gepland voor een release ergens in maart, maar dat blijkt niet meer haalbaar.

"Het team van Frictional heeft een zware winter gehad met veel ziekte dat het ontwikkelproces heeft beïnvloed. We zijn een klein team en dit heeft grote impact op de productie. Het is belangrijk voor ons om goed werk te leveren en we willen het eindproduct niet haasten. Een paar extra weken gaan het verschil maken."

Amnesia: The Bunker laat spelers voor het eerst in de reeks rondstruinen in een gedeeltelijke open spelwereld gedurende de Eerste Wereldoorlog. Spelers worden geteisterd door geheugenverlies en achtervolgd door een bizar wezen. Daarbij lijkt een bunker het mysterieuze middelpunt van het geheel.

Naast de toename in vrijheid is ook het feit dat speler een wapen dragen nieuw voor de franchise - in vorige games was dat niet mogelijk. Er zouden ook nauwelijks gescripte gebeurtenissen in de game zitten. Elke speelsessie moet dan ook weer anders uitpakken.

Amnesia: The Bunker verschijnt op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4, Steam en Epic Games Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou