Amiibo's geven spelers extra outfits in Mario Kart 8 | Gamer.nl

Amiibo's geven spelers extra outfits in Mario Kart 8 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De pagina is inmiddels offline gehaald, maar er is nog wel een gecachete versie van de pagina te bekijken. Hier zijn alleen geen plaatjes te zien. Met de amiibo's kunnen spelers hun Mii aankleden met de outfits van de volgende personages: Mario, Luigi, Yoshi, Peach, Donkey Kong, Link, Kirby, Captain Falcon, Samus en Fox. Een aantal personages ontbreekt: Pikachu, Marth, Wii Fit Trainer en de Villager van Animal Cro ing.

Nintendo's amiibo's komen op 28 november uit, maar Mario Kart 8 krijgt op 13 november via een update al ondersteuning voor de figuurtjes. Mogelijk geeft Nintendo vanavond meer info in de Nintendo Direct die om 23:00 begint.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou