Amiibo-opzetstukken in de stijl van klassieke Nintendo-games | Gamer.nl

Amiibo-opzetstukken in de stijl van klassieke Nintendo-games | Gamer.nl

Hardwaremaker PDP heeft drie nieuwe opzetstukken gemaakt voor amiibo in de stijl van klassieke Nintendo-games. Deze opzetstukken zijn gebaseerd op The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Super Mario Bros. en Donkey Kong.

Het nieuwe opzetstuk dat gebaseerd is op Zelda: Ocarina of Time komt met een 3DS/Wii U stylus in de vorm van de 'Master Sword'. Er is daarnaast ook muziek te horen wanneer het zwaard in het opzetstuk geplaatst of verwijderd wordt.

Het tweede opzetstuk dat gebaseerd is op Super Mario Bros. bevat een draaiende vuurbalk uit de iconische levels van de game. Deze balk kan de gebruiker opwinden om hem vervolgens te laten draaien.

Het opzetstuk van Donkey Kong is zo gemaakt dat het lijkt op de originele platformgame en is 30 centimeter hoog. Verder heeft dit opzetstuk geen audiovisuele functies, maar de gebruiker kan er wel negen amiibo op kwijt. Dit in tegenstelling tot de andere twee opzetstukken waar de gebruiker één amiibo op kwijt kan.

Momenteel zijn de drie nieuwe opzetstukken uitverkocht op de website van PDP. De opzetstukken van Zelda en Mario kosten 15 dollar.  Het opzetstuk van Donkey Kong is duurder en kost 20 dollar.

Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou