Amiibo geven parasail in Zelda: Tears of the Kingdom ander design

Amiibo geven parasail in Zelda: Tears of the Kingdom ander design

Door verschillende amiibo in te scannen krijgt Links parasail in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom andere designs.

Dat blijkt uit een tweet van het officiële Japanse Twitter-account voor Zelda. Zo is te zien dat door de aankomende amiibo gebaseerd op Link uit Tears of the Kingdom in te scannen, er een uniek design voor de parasail ontgrendeld wordt. Dit geldt in ieder geval ook door de Majora's Mask Link-amiibo, de Twilight Princess Link-amiibo en de Skyward Sword Zelda-amiibo. 

Volgens de Japanstalige tweet kunnen spelers hun parasail in een speciale in-game winkel ergens in de spelwereld ook aanpassen. Het is niet bekend of de ontwerpen die via de amiibo ontgrendeld worden, exclusief zijn voor die amiibo of ook in de game zelf zitten.

Gisteren toonde Nintendo een nieuwe trailer van Zelda: Tears of the Kingdom. Ook werd een Collector's Edition voor de game onthuld. Het vervolg speelt zich wederom in Hyrule af, maar dan waarbij allerlei stukken grond nu in de lucht zweven. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei op Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ik moet zeggen de trailer zag er echt goed uit. Veel nieuwe dingen gezien maar ook oude locaties. Ik heb er weer helemaal zin in om mezelf in deze wereld te storten. Of het deel 2 gaat overtreffen zal bij het grote publiek helemaal afhangen van de dungeons. In de trailer kon ik even geen Shrines zien. Maar de nieuwe vijanden spraken me wel aan.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ja als je nog twijfelt snap ik dat wel. Voor mij is er geen twijfel en ga ik deze game direct kopen. Denk dat ik ook geen Zelda Direct hoef te zien want ik wil eigenlijk niks meer weten van het spel en zelf ontdekken. Met de trailer heb ik eigenlijk alweer te veel gezien haha

0

Aanbevolen voor jou