Amerikaanse regering wil lering trekken uit hack PSN | Gamer.nl

Amerikaanse regering wil lering trekken uit hack PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In deze brief worden specifieke details gevraagd omtrent de hack; de commi ie is naar eigen zeggen geïntere eerd in privacy voor consumenten en de maatregelen die bedrijven nemen om diefstal van consumentengegevens te voorkomen. De Subcommittee on Commerce, Manufacturing and Trade wil dit jaar de wetgeving omtrent databeveiliging aanpakken en zal op 4 mei een eerste zitting hebben over dit onderwerp.

Om die reden vraagt de commi ie aan Hirai onder andere om uit te leggen wanneer het PSN is gehackt, wanneer Sony dit ontdekte en waarom het bedrijf zijn consumenten niet direct op de hoogte heeft gebracht. Ook wordt gevraagd of Hirai reeds weet wie er verantwoordelijk is geweest en of het duidelijk is hoe het PSN gehackt is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou