Amerikaanse Catherine-demo komt op 12 juli | Gamer.nl

Amerikaanse Catherine-demo komt op 12 juli | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel een Amerikaanse demorelease geen garantie geeft dat de demo ook in Europa uitkomt, is dit wel gebruikelijk. Omdat het echter onduidelijk is of de game wel in Europa uitkomt, kan het zijn dat deze demo hier niet verschijnt. Wel kunnen PlayStation 3-gebruikers met een Amerikaanse PSN-account de demo downloaden. 

Puzzelgame Catherine draait om Vincent die iedere nacht wordt geteisterd door nachtmerries sinds hij de mooie en mysterieuze Catherine heeft ontmoet. Deze nachtmerries staan volgens hem in verband met een reeks aan opvallende sterfgevallen in de buurt waar hij woont. In deze dromen moeten hij en een aantal andere mannen, die Vincent ziet als schapen, ontsnappen aan verschillende gevaren. De releasedatum van Catherine ligt voor de Verenigde Staten op 27 juli. In Japan is de game al enige tijd uit. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou