American McGee, bekend van Alice en Scrapland, probeert zijn nieuwste creatie, BaiJiu-racer, via zijn weblog aan de man te brengen. Een kart-MMO met absurde wagens en even absurde personages.

McGee's bedrijf is gesitueerd in Shanghai (China) en volgens eigen zeggen, heeft hij het wel gehad met het op en neer vliegen van hot naar her om daarna nog een PR-praatje te voeren. Vandaar dat hij nu aan de hele wereld BaiJiu-racer laat zien en hoopt een een geïnteresseerde uitgever te vinden.

BaiJiu-racer is een MMO-lite racegame met als hoofdthema China. Het hele spel heeft duidelijk een Chinese sfeer mee gekregen en de voertuigen zijn, hoe absurd ook, gebaseerd op voertuigen die dagelijks in het Chinese leven worden gebruikt. Ook de locaties waarop geracet gaat worden, zullen gebaseerd zijn op bestaande locaties.

Tot nu toe klinkt het allemaal vrij aardig en origineel, het enige wat nog ontbreekt is een internationale uitgever. Heb je nog een zak geld over of zoek je nog een leuk cadeau voor je verjaardag, surf dan daar American McGee's weblog en toon je interesse.