American football-spelers hebben nieuwe Call of Duty al gespeeld

American football-spelers hebben nieuwe Call of Duty al gespeeld

Diverse professionele American football-spelers hebben de nieuwe Call of Duty al gespeeld.

De nieuwe Call of Duty-game is nog niet officieel aangekondigd en zover bekend ook nog niet gespeeld door journalisten of YouTubers. Meestal wordt rond deze tijd in het jaar de nieuwe Call of Duty aangekondigd, dus gecombineerd met het nieuws dat American football-players het spel al hebben gespeeld, lijkt een aankondiging niet lang op zich te laten wachten.

Diverse spelers hebben bevestigd bij een speciaal evenement aanwezig te zijn geweest waar ze de game konden spelen. Onder andere Jacques Patrick van Florida State en Riley Ridley van University of Georgia bevestigen het nieuws. Er zijn dan ook foto's uitgekomen van spelers op het evenement achter een nietszeggende achtergrond.

Volgens geruchten gaat het om Call of Duty: Modern Warfare 4, ontwikkeld door Infinity Ward, maar dit is nog niet bevestigd. Er is nog niets bekend over de Call of Duty-game die dit jaar uitkomt.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

witte sokken in slippers

0
test

@HunterSeeker goed opgemerkt haha. Maar met zijn inkomen kan hij zich dat wel veroorloven ;)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik hoop echt op een Modern Warfare 4, geen specialists met rare abilities maar gewoon boots on the ground ouderwets COD.

0
test

@Paxopoxo Precies dat, en weer een leuke SP als het effe kan!

0
test

@rvdno dat dus, alle vorige modern warfares zijn de top 3 voor mij als het aankomt op cod games... zou lekker zijn als 4 er dan gewoon in de buurt komt

0

@Paxopoxo WW2 was ook wel erg sterk, ik speel eigenlijk alleen zombies, maar WW2 was de eerste CoD waar ik weer multiplayer speelde na MW3.

0

Aanbevolen voor jou