Dit bericht is van Jos Jongejan, m'n login deed ut niet, maar dit moest echt ff gemeld worden, a.s.a.p.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Sorry, dit wordt misschien een iets te persoonlijke posting maar dit was dus echt HET spel waar ik op zat te wachten! En hier had RealGamer zeker wel wat exclusief materiaal voor kunnen hebben gehad.

Maar goed, de vriend van m'n "zus" werkt voor Humongous Entertainment en Humongous is zeg maar het vader bedrijf van Cavedog. Ik had van hem al gehoord dat er wat problemen waren nadat ze werden overgenomen door GT Interactive en dat er waarschijnlijk wat banen verloren zouden gaan. Op Blue's News meldt dat er een paar mensen zelf zijn weg gegaan maar mijn verhaal is anders.

Anyways, echt doodse zonde, want dit spel zag er heel veelbelovend uit. En ik heb de introductie film zo'n 3 maanden geleden gezien want die 2 gassies daar aan werkten konden die vriend van m'n zus weer etc. blablablabla.

Goed, dit is dus een extra reden voor mij om eens aan te kloppen bij Cavedog en eens informeren wat er nu gaat gebeuren. Waarschijnlijk een Total Annihilation 2 aldus de press release. Dus, ik hou jullie op de hoogte.

Ow, nog even een korte samenvatting van de Press Release:

Cavedog meldt niet wat de reden is maar men zegt wel dat het spel zeer achter op schema liep en dat Cavedog zich meer wil concentreren op hun online service (Boneyards) en op hun Total Annihilation franchise.

Hier dan nog een interessant stukje dat in hetzelfde pers bericht wordt vermeld:The company is currently putting the finishing touches on The Iron Plague™, the official expansion to Total Annihilation: Kingdoms. Scheduled for March release in more than 45 countries, The Iron Plague introduces a fifth civilization that will battle for control of the mythical land of Darien. In 2000 and beyond, Cavedog Entertainment plans to continually explore the Total Annihilation universe with innovative new concepts and projects.Alles wat ik kan zeggen. DIT IS KUT, maar aan de andere kant ook tof want de TA saga gaat door!!

Ow, en ik ga morgen meteen bellen naar Cavedog dus stay tuned!