Amazon richt zich voorlopig op het oplossen van bugs in New World

Amazon richt zich voorlopig op het oplossen van bugs in New World

Amazon Games brengt in februari geen nieuwe content uit voor de mmorpg New World, en richt zich in plaats daarvan eerst op het oplossen van bugs.

Dat blijkt uit een nieuwe video van de game waarin een update wordt gegeven over de ontwikkeling van het spel. Het oplossen van bugs heeft op dit moment prioriteit. "Februari is een maand voor het oplossen van bugs", aldus senior producer Katy Kaszynski. "Er komt dan ook geen nieuwe content uit."

New World wordt op momenten geplaagd door bugs, bijvoorbeeld die er voor zorgen dat goud en items gedupliceerd kunnen worden, waardoor Amazon tijdelijk de complete economie van het spel moest stilleggen. Hoewel de meeste bugs snel weer opgelost zijn, stuiten spelers bijvoorbeeld op missies vol met bugs en missende ingrediënten. Ook moet het wisselen tussen wapens beter gaan werken.

Om er voor te zorgen dat de game stabieler wordt, moeten nieuwe versies van de game ook meer tijd krijgen op de publieke testserver - tweeëneenhalve week in plaats van één week.

Over wat voor content en updates spelers op de lange termijn kunnen verwachten werd niet teveel onthuld. Wel werd wederom gemeld dat er een nieuw wapen in de vorm van een Blunderbuss in de maak is. Ook denkt Amazon na over PvP-gevechten op kleinere schaal, bijvoorbeeld in arena's.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Lijkt me verstandig. Heb de game al een tijdje niet aangeraakt en ben tot level 38 gekomen ofzo maar het is gewoon nog te eentonig qua questen. De potentie is er nog steeds dus hou deze nog steeds in de gaten tot er nieuwe content komt, zal hem daarna weer oppakken.

0

Aanbevolen voor jou