Amazon-pagina voor Splinter Cell en Bloodborne 2 verschenen | Gamer.nl

Amazon-pagina voor Splinter Cell en Bloodborne 2 verschenen | Gamer.nl

De Italiaanse Amazon heeft plotseling een viertal productpagina's online gezet. Zo zijn er productpagina's aangemaakt voor href="https://www.amazon.it/Splinter-Cell/dp/B07DLSH647">Splinter Cell</a>, <a href="https://www.amazon.it/Bloodborne-2/dp/B07DLRGC8G">Bloodborne 2</a>, <a href="https://www.amazon.it/Sunset-Overdrive-2/dp/B07DLN3GV4/">Sunset Overdrive 2</a> en <a href="https://www.amazon.it/Dreams/dp/B07DLY9V75">Dreams</a>.

De Bloodborne 2-productpagina is de enige die op het moment van schrijven niet meer terug te vinden is op de Italiaanse versie van Amazon, maar er stond dat de game beschikbaar is vanaf 31 december 2019, wat ongetwijfeld een tijdelijke datum is.

De vervolgen van Splinter Cell en Sunset Overdrive staan op dezelfde datum in het systeem. Bij Sunset Overdrive staat alleen de Xbox One als beschikbaar platform aangegeven, terwijl bij Splinter Cell alleen PlayStation 4 staat.

Dreams was al reeds aangekondigd. Een game door Media Molecule die ook de LittleBigPlanet-games heeft ontwikkeld. Op de productpagina staat nu dat de game 22 februari 2019 moet uitkomen.

Dit soort productpagina's wordt wel vaker online gezet. Soms betekent het helemaal niets, maar zoals we de afgelopen E3 hebben gezien, kan het ook een hele goede indicatie voor toekomstige games zijn. Zo had Walmart Canada een groot aantal titels meer dan een maand van tevoren uitgelekt, waaronder Rage 2, Just Cause 4 en Forza Horizon 4.

Bloodborne 2 productpagina Italië
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou