Amazon-mmo New World wederom uitgesteld

Amazon-mmo New World wederom uitgesteld

Amazon heeft hun nieuwe mmo New World wederom uitgesteld.

Het spel had eerst vorig jaar augustus moeten verschijnen, maar werd uitgesteld naar de lente van dit jaar. Nu is de game opnieuw uitgesteld naar 31 augustus dit jaar. 

In een update schrijft men: "We werken hard aan opties voor de end-game die we graag op lancering in de game willen hebben. Deze opties zijn deze lente nog niet klaar. Daarom brengen we New World op 31 augustus 2021 uit. Met die extra tijd kunnen we substantiële verbeteringen aanbrengen terwijl we de game oppoetsen en fine-tunen."

Op 20 juli moet een gesloten bèta van de game beginnen. Mensen die het spel hebben gereserveerd, kunnen meedoen.

New World is een sandbox-mmo die zich afspeelt in een fictieve zeventiende eeuwse Amerikaanse kolonie. Uniek is dat de setting is geïnspireerd door hoe het er echt aan toeging in Noord-Amerika in die tijd, maar dat veel van de legendes en mythes uit die tijd echt zijn in de game. Spelers kunnen alleen, maar ook gezamenlijk bouwen aan een eigen beschaving.

Amazon Game Studios heeft vooralsnog niet veel geluk wat betreft het uitbrengen van spellen. Eerder lanceerde het de free-to-play shooter Crucible. Na negatieve reacties en weinig spelers ging de game terug in gesloten bèta en werd daarna geannuleerd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Och jaaaa, uitstellen is de way to go tegenwoordig...spellen, films...het nieuwe normaal...het is eerder nieuws als het niet zo zou zijn!

0
test

@RoepieRoepie84 Liever uitstellen en een goede game dan rushen en een Cyberpunk launch krijgen. Erg jammer dat we langer moeten wachten maar in the long run is het beter (meestal haha)

0
test

Triest maar waar.

0

Aanbevolen voor jou