Meer dan 200.000 gelijktijdige Steam-spelers voor Amazon-mmo New World

Meer dan 200.000 gelijktijdige Steam-spelers voor Amazon-mmo New World

Er waren afgelopen weekend meer dan 200.000 gelijktijdige spelers op Steam voor de Amazon-mmo New World.

Gisteravond werd de voorlopige piek bereikt met 200.856 spelers, zo valt te zien op SteamDB. Het is daarmee één van de meest populaire games op Steam van dit moment - populairder dan spellen als Rainbow Six Siege, Football Manager 2021 en Warframe. 

New World is op dit moment in gesloten bèta speelbaar en moet op 31 augustus volledig uitkomen. Het lijkt de eerste succesvolle game van Amazon Games te worden. Zo werd de Lord of the Rings-mmo geannuleerd en ook de multiplayergame Crucible na lancering alsnog verwijderd.

Ondanks de grote spelersaantallen verloopt de bèta van New World niet vlekkeloos. Vorige week kwam naar buiten dat bètatesters met kapotte videokaarten - in het bijzonder de GeForce RTX 3090 - zaten. Dit leek te komen door te hoge framerates die werden bereikt. Amazon liet daarop weten dat het geen indicatie heeft dat het een wijdverspreid probleem is, maar bracht toch een patch uit waarmee het aantal framerates per seconde wordt vergrendeld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Aangezien het aanbod van nieuwe games vrij matig is op het moment heb ik toch maar de pre order geplaatst om de beta te proberen. Vermaak me ontzettend met het spel, behoorlijk verrassend. Het is alles behalve soepel en heeft echt nog wel werk nodig maar de wereld is mooi, combat is dikke prima en elementen zoals craften is gewoon tof om te doen! Ik speel het met veel plezier en dat voor maar €40.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou