Amazon Mexico meldt releasedatum voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Amazon Mexico meldt releasedatum voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Er is een releasedatum opgedoken voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition. Amazon Mexico heeft bij de listing van de game 29 mei als releasedatum gezet.

Volgens Amazon komt de game 29 mei uit, een datum die eerder ook al bij een Deense verkoper verscheen. Deze retailer staat erom bekend om releasedata te vroeg bekend te maken. Ze lekten al eerder de releasedatum van de Trials of Mana-remake. Nu Amazon Mexico ook 29 mei als releasedatum opgeeft, begint het erop te lijken dat de remake inderdaad in mei uit gaat komen. De advertentie van Amazon is hieronder te bekijken.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition is een remake van de eerste game in de Xenoblade Chronicles-franchise. De originele game kwam in 2012 uit op de Wii. Nintendo heeft nog geen officiële releasedatum voor de remake bekendgemaakt.

Xenoblade

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tot nu toe 3x gekocht (Wii, n3ds, WiiU) en elke keer iets verder gespeeld. Misschien een 4e keer kopen en dan uitspelen.....

0
test

@indicatie Kun je dan niet beter die 3ds versie nog uitspelen? Of als je nog een wii(U) hebt aangesloten via die weg. Hahah Anders koop je 4x een spel en je eigenlijk niet eens een fanatieke fan bent( anders had je deze al 3x uitgespeld neem ik aan). 😊😊

0
test

Dit is absoluut de beste Xenoblade Chronicles van de 3 delen. Het zag er op de Wii al prachtig uit ik ben benieuwd hoe het er op de Switch gaat uit zien!.

0

Aanbevolen voor jou