Amazon lekt mogelijk remaster Need for Speed: Hot Pursuit

Amazon lekt mogelijk remaster Need for Speed: Hot Pursuit

Amazon UK heeft mogelijk een remaster van Need for Speed: Hot Pursuit gelekt. De game href="https://www.amazon.co.uk/Need-Speed-Pursuit-Remastered-Nintendo/dp/B08BD6BJ4G" rel="noopener noreferrer" target="_blank">verscheen </a>kort op de webwinkel.

De productpagina van de game, voluit Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, werd opgemerkt op forumresetera. De game zou op 13 november uitkomen voor Nintendo Switch en Xbox One.

In juni claimde Venturebeat al dat de remaster in ontwikkeling is voor Nintendo Switch en dit jaar verschijnt. Daarnaast zouden ook Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville en een nieuwe game van indie-ontwikkelaar Velan Studios naar het platform komen.

Need for Speed: Hot Pursuit verscheen in 2010 en is gebaseerd op Need for Speed 3: Hot Pursuit. In de game kunnen spelers met politiewagens coureurs achtervolgen, of juist vluchten.

Need for Speed

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had liever een remaster gezien van hot pursuit 2. Die game heb ik echt kapot gespeeld op de ps2

0
test

Dus het is geen remaster van de 1999 versie? Jammer, dat was de beste in de serie.

0
test

@TheDeeGee ja ik hoopt het ook, racen door Red Rock Ridge met betere graphics :P De races in de oude game verschilde tenminste nog van elkaar.

0

Aanbevolen voor jou