Amazon heeft multiplayergame Crucible geannuleerd

Amazon heeft multiplayergame Crucible geannuleerd

Amazon heeft vijf maanden na de lancering hun gratis multiplayergame Crucible geannuleerd.

De game verscheen in mei dit jaar en slonk al snel in spelersaantallen. In juni haalde Amazon twee van de drie aanwezige modi offline, en later die maand werd de game terug in gesloten bèta gebracht. Het idee daarbij was om terug naar de tekentafel te gaan en uiteindelijk een betere game te lanceren.

Inmiddels heeft Amazon het project echter volledig geannuleerd. Ontwikkelaar Relentless Studios laat op zijn website weten dat het "uiteindelijk geen gezonde, houdbare toekomst voor Crucible zag".

Het team gaat nu samenwerken met Amazon Games aan de mmo New World, alsmede andere toekomstige projecten. Spelers kunnen een volledige teruggave van al het geld dat ze in Crucible hebben uitgegeven verwachten. Custom games kunnen nog tot 9 november gespeeld worden.

Crucible

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Amazon moet gewoon lekker pakketjes blijven bezorgen.

0
test

Is Amazon tegenwoordig een bezorgdienst? Je bedoelt waarschijnlijk: Amazon moet gewoon lekker producten blijven verkopen.

0
test

@zandmannetje je hebt helemaal gelijk 😉 maar je snapt wat ik bedoel.

0
test

Google en Amazon gaan hard fallen. Er is gewoon geen plek voor een 3e of 4e gaming platform. Nintendo Sony en Microsoft heersen gewoon. Over deze markt

0
test

@hulstpower Er was best plek, maar dan moeten ze wel wat toevoegen.

0

@hulstpower maar Amazon en Google hebben wel iets diepere zakken dan Nintendo en Sony.

0
test

@Tinus Tussengas-1 misschien diepere zakken maar Nintendo krijg je niet 1 2 3 weg heeft 85 miljard cash op de bank. En dan hebben beide nog eens trouwe fans en ips waar je u tegen zegt van heeft Google en amazone behalve veel cash en data centres. Kijk cloud word de toekomst dat ziet Sony ook wel en micro maar nu nog even niet.

0

@hulstpower Er is zeker ruimte voor als het iets nieuws brengt. Microsoft bracht de Xbox niet alleen een console die direct kon concurreren met de PlayStation qua hardware en exclusives, maar ze brachten ook Xbox Live. Dat deed het gewoon beter dan PlayStation Network. Nintendo spreekt weer een compleet andere doelgroep aan en heeft exclusieve franchises zoals Pokemon, Zelda en Mario. En Cloud gaming is vast de toekomst, maar nu willen mensen gewoon nog een apparaat hebben omdat het beter werkt. Maar stel dat er een apparaat komt dat iets heel veel beter doet dan de anderen, dan is daar gewoon ruimte voor denk ik.

0
test

@Djobba007 zou kunnen ik denk niet dat men er nog een console bij neemt. Men neemt nu al bijna maar 1 console of heel misschien 2. Ik koop ze altijd alle 3 en heb geen moment gedacht ik neem stadia of Amazon er bij. Maar goed dit is mijn mening ik denk dat er niet ruimte is voor nog 2 er bij. Sony gaat ook richting de cloud dankzij azure

0

Aanbevolen voor jou