Nieuws

Amazon Games huurt Need for Speed-director voor nieuw project

Opkomende studio timmert hard aan de weg

Geschreven door Jacco Peek op
Amazon Game Studios heeft Craig Sullivan van Ghost Games, ontwikkelaar van Need for Speed, ingehuurd als creative director voor een nieuw project. Sullivan werkte eerder voor Criterion aan de Burnout-games en de shooter Black.

Amazon zegt dat Sullivan met verschillende studios aan de slag gaat voor nieuwe projecten. Zelf zegt hij erg enthousiast te zijn over zijn nieuwe baan.

"Ik ben erg enthousiast om het super getalenteerde team van Amazon Game Studios. Vanaf ons eerste contact is het duidelijk geweest dat Amazon baanbrekende, innovatieve ervaringen maken voor wereldwijde spelers erg serieus neemt.

Twitch, Amazon Web Services en Lumberyard zijn nog maar het topje van de ijsberg als we het hebben over tools als ontwikkelaars bij Amazon, en ik kan niet wachten om onze visie met spelers te delen."

Amazon werkt momenteel aan verschillende games, zoals de kleurrijke online brawler Breakaway, de multiplayer-openwereldgame New World en sciencefiction survivalgame Crucible. Lees hier meer over de titels.

Eerder nam Amazon Game Studios de lead designer van Guild Wars 2 aan.

Bron: Amazon Games Studios

Dit artikel delen:

Lees meer

Valve maakt pagina die drukte van Steam-helpdesk weergeeft Reddit-gebruiker retourneert master broncode van StarCraft aan Blizzard
0

Reacties op: Amazon Games huurt Need for Speed-director voor nieuw project

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.