Amazon biedt gratis servertransfers aan voor New World

Amazon biedt gratis servertransfers aan voor New World

Het gisteren gelanceerde New World is zo populair dat er extreem lange wachttijden zijn om op een server in te loggen. Daarom biedt Amazon tijdelijk gratis servertransfers aan.

Zoals eerder vandaag te lezen viel, is New World op dit moment een van de meest populaire games op Steam, met de huidige piek op 707.230 gelijktijdige spelers. Dit levert ook extreem lange wachttijden op om op een server te geraken - in sommige gevallen meer dan negen uur. Hier wordt dan ook over geklaagd in spelersrecensies op Steam.

Amazon laat nu weten dat het de problemen zo snel mogelijk probeert op te lossen door meer servers in te stellen en de huidige capaciteit van de bestaande servers te vergroten. In de tussentijd kunnen spelers de komende twee weken gratis van server veranderen. Op die manier hoopt Amazon dat spelers minder druk bezochte servers kunnen aandoen.

New World kwam eerder dit jaar al in bètavorm uit en wist toen ook veel spelers aan te trekken. Het is de eerste succesvolle game van Amazon Games. De Lord of the Rings-mmo van Amazon werd geannuleerd en ook de multiplayergame Crucible werd na lancering alsnog verwijderd.

A New World

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heeft niet zoveel nut. Alle servers hebben minimaal een que van 1000 gehad de afgelopen dag.

0

Aanbevolen voor jou