Uitgever en ontwikkelaar Paleo Entertainment heeft per ongeluk de verkeerde versie van hun eerste game Merchants of Brooklyn op Steam gezet. De Alpha-versie van de game werd door vele gebruikers gedownload, voordat de fout werd ontdekt.

Paleo Entertainment heeft het probleem nu verholpen en de goede versie van de game online gezet. "We zijn ons volledig bewust van de problemen die zijn voorgekomen bij de release van Merchants of Brooklyn. Helaas is de verkeerde versie op Steam gekomen. De Alpha-versie was een eerste instantie uitgegeven, dat is nu gecorrigeerd", aldus Paleo.

Wanneer je de verkeerde versie van de game hebt, moet je opnieuw inloggen in Steam, waarop je automatisch de juiste versie binnenkrijgt. In de toekomst zal Paleo nog verschillende patches en nieuwe toevoegingen voor de game beschikbaar stellen.

Merchants of Brooklyn is een shooter die zich afspeelt in het jaar 3100. Met behulp van technologie heeft de mensheid Neanderthalers opnieuw tot leven gewekt. Als speler ben je een van deze Neanderthalers en moet je jezelf redden in een vijandige wereld.