Alpha versie Co-op mod voor Far Cry gereleased | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Eén van de grafisch mooiste games van dit moment is Far Cry voor de PC. In combinatie met zeer uitgestrekte omgevingen, een solide AI en een goed uitgewerkt physics systeem heeft ontwikkelaar Crytek met deze game de nieuwe generatie first-person shooters ingeluid. Vooral de mooie stranden en de prachtige omgevingen vielen bij veel mensen in de smaak. Helaas kon je in het origineel deze pracht niet delen met anderen. Daar komt nu verandering in.

De mensen van Far Cry Co-op zijn zo aardig geweest om een co-operation mod te ontwikkelen, waarin je met maximaal twee anderen nu kunt rotzooien op de vele eilanden die Far Cry rijk is. This is the first official version of the Far Cry Cooperation Modification. It's po ible to play all singleplayer-mi ions with up to 3 players. Here is a features-overview:

- All Singleplayer-Mi ions

- Needs 28MB Harddisk space

- Checkpunktfunction

- Removable things & destroyed vehicles appear again

- Playerskin selectable

- Friendy Fire Function

- Two Difficulties selectable Dat klinkt geweldig zou je zeggen? Dat is het ook, ware het niet dat het nog niet mogelijk is om je wapens te gebruiken, zoals je hier kunt lezen. Ook reageert de AI nog niet zoals hij zou moeten reageren en zijn de spawnpoints nog niet helemaal correct ingesteld. Het is nu nog maar een Alpha versie dus je kunt er niet al te veel van verwachten, maar zoals het er nu naar uitziet kan het best wel eens een intere ante mod gaan worden. Download Alpha versie 8.2 hier of hier.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou