Nieuws
minecraft

Alpha 1.1.1-update van Minecraft na jaren gevonden

Het was de enige versie die kwijt was

Geschreven door Niels Arts op
Nadat de update jarenlang kwijt was, heeft een Twitter-gebruiker Alpha 1.1.1-update van Minecraft nu eindelijk weer gevonden. Het was de enige versie van Minecraft die was verdwenen.

Ontwikkelaar Mojang brengt al sinds het verschijnen van de game talloze updates uit, waardoor er inmiddels heel veel verschillende versies van Minecraft zijn. De mensen bij Omniarchive proberen alle versies te vinden en archiveren, maar één update missen ze: 1.1.1. Daar is nu dus verandering in gekomen, dankzij de ontdekking van @Lunasorcery. Klik op de Tweet om het volledige verhaal te lezen.

Update 1.1.1 stond op 18 september 2010 slechts 3 uur en 25 minuten live, omdat er een vervelende bug in zat die door Mojang binnen enkele uren opgelost werd met update 1.1.2. De kans was dus niet heel groot dat iemand update 1.1.1 nog op zijn of haar computer had staan. Maar Luna plaatste precies in de tijd dat de update live stond, op Twitter dat er een nieuwe Minecraft-update beschikbaar was. Vandaar dat ze toch maar even ging controleren of ze deze niet op haar computer kon vinden, wat haar uiteindelijk is gelukt.

Luna heeft haar ontdekking uiteraard op het Omniarchive Discord-kanaal gedeeld.

Dit artikel delen:

Lees meer

De hond die Dogmeat speelde in Fallout 4 is overleden Iedereen kan als dezelfde held spelen na Marvel's Avengers-update