Alone in the Dark: The New Nightmare mogelijk naar PS3 | Gamer.nl

Alone in the Dark: The New Nightmare mogelijk naar PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ESRB, de instantie die games in de Verenigde Staten voorziet van een leeftijdscla ificatie, meldt dat de game wordt uitgegeven door Sony Computer Entertainment America en alleen op de PlayStation 3 verschijnt. Dat is opmerkelijk, aangezien Atari normaal de uitgever van Alone in the Dark-games is.

Dit zou erop kunnen wijzen dat de game als PSOne-kla ieker wordt uitgebracht, bij die games wordt SCEA namelijk doorgaans wel als uitgever genoemd. In dat geval zou de ESRB de PlayStation Portable echter ook als platform moeten noemen. De game is officieel nog niet onthuld, maar de ESRB geldt wel als betrouwbare bron voor nog onaangekondigde titels.

Alone in the Dark 4

Alone in the Dark: The New Nightmare, ook bekend als Alone in the Dark 4, verscheen in 2001 voor de eerste PlayStation, PlayStation 2, Dreamcast en PC. In dit deel zint Edward Carnby op wraak nadat zijn vriend Charles Fiske dood wordt aangetroffen. In de game gaat Carnby op zoek naar drie magische stenen die samen ongekende krachten ontketenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou