Nieuws
Allison Road

Allison Road weer in ontwikkeling

Horrorgame uit de dood opgestaan

Geschreven door Alicia Tai op

De op P.T. en Silent Hills geïnspireerde horrorgame Allison Road is weer in ontwikkeling. De game werd eerder dit jaar geannuleerd.

Allison Road begon als Kickstarter-project, waarna Team17 als uitgever werd gekozen. In juni kondigde de ontwikkelaar echter aan dat de game was geannuleerd. Het project wordt nu opnieuw leven ingeblazen door ontwikkelaar Far From Home.

Christian Kesler, de maker van Allison Road, heeft de studio samen met zijn vrouw opgericht. "Ik ben heel erg blij dat ik mag aankondigen dat Allison Road doorgaat", vertelt Kesler aan IGN.

Kesler is van plan de game in zijn eentje te ontwikkelen en toont zelfvertrouwen in zijn kunnen. Als voorbeeld noemt hij de gameplay trailer van Allison Road, die hij eigenhandig in elkaar heeft gezet. Mochten er grote aanpassingen aan de game gedaan moeten worden, zal hij wel hulp inschakelen.

Bron: IGN

Dit artikel delen:

Lees meer

Prijs jaarabonnement PS Plus met 10 dollar omhoog in VS Microsoft komt met Xbox Onesie-kleding
1

Reacties op: Allison Road weer in ontwikkeling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    El Ninjo

    • 23 augustus 2016 12:00
    Ik volg Allison Road zoals vele anderen omdat AR geïnspireerd zou zijn op de PT demo, Kesler teasde ons gisteren al met een vaag screenshot op FB. Dit is goed nieuws!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.