'Alles in Cyberpunk 2077 is met de hand gemaakt'

'Alles in Cyberpunk 2077 is met de hand gemaakt'

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft tijdens een interview gemeld dat de gehele wereld van Cyberpunk 2077 met de hand is gemaakt. Dit zegt de lead cinematic animator, Maciej Pietras, volgens Gamerant.

Tijdens een recent interview werd aan Pietras gevraagd hoe groot de wereld van de Cyberpunk 2077 ging worden. Pietras zei daar moeilijk antwoord op te kunnen geven. In Cyberpunk 2077 zijn er volgens CD Projekt Red veel gebouwen die spelers kunnen betreden en waar zich allerlei verschillende activiteiten afspelen. Op de gestelde vraag zei Pietras het volgende:

Cyberpunk 2077

Met het bieden van vele activiteiten in gebouwen die handgemaakt zijn, wordt de indruk gewekt dat CD Projekt Red veel waarde hecht aan het implementeren van details in zijn games. In 2018 bracht de ontwikkelaar bijna een uur aan gameplay uit waarin de wereld en bijbehorende details van Cyberpunk 2077 werden uitgelicht. In de gameplay-video werd met name gefocust op mechanieken en werden een aantal missies getoond.

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend voor Cyberpunk 2077. De game staat gepland om uit te komen voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nog steeds zonde dat hij puur first person is.. maar wat heb ik potdorie veel zin in deze game!!

0

@kleinekoosjer Zonde? iedereen zijn smaak natuurlijk, maar first person geeft naar mijn mening de meeste immersie. IK ben juist heel blij dat het in first person is. Optioneel is van mij ook prima, maar met third person heb je wel erg het gevoel dat je aan het cheaten bent. Je kan om een hoek kijken of er iemand aankomt zonder dat de tegenstander iets van jou kan zien..... lol.

0

@ferdi29 Ieder zijn smaak idd, maar ik vind 3rd person juist meer immersive. The Witcher enzo werkt ook prima in 3rd person. Als deze 1st person only is dan koop ik hem niet.

0
test

@kleinekoosjer ze hebben aangegeven dat er mogelijk een optie komt om het in 3rd person te spelen.

0
test

@AlexKidd Nice wist dit nog niet.

0
test

@AlexKidd Dat zou top zijn want 1st person is a no buy van mij.

0
test

@AlexKidd Ik denk dat dit voor de console gamer wel goed nieuws is, de gemiddelde pc gamer zal 'm wel in first person spelen.

0

@AlexKidd nee, hebben ze niet? Waar staat dat. Heb je een artikel?

0
test

Kan niet wachten op dit spel. Als het net zo uitgebreid is als the Witcher wordt dit een must buy.

0

Aanbevolen voor jou