Update: The Outer Worlds op PS4 Pro krijgt toch verbeteringen

Update: The Outer Worlds op PS4 Pro krijgt toch verbeteringen

Update: Uitgever Private Devision laat via Twitter weten dat The Outer Worlds niet alleen op de Xbox One X verbeteringen krijgt, maar ook op de PS4 Pro. Dit is een reactie op het bericht dat alleen de Xbox One X ondersteund ging worden. De game kan op beide consoles in 4K gespeeld worden. Windows Central Gaming heeft gereageerd methref="https://twitter.com/WCGamingTweets/status/1184582198055313410" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> een tweet</a> waarin zij melden dat zij verkeerde informatie hebben ontvangen en opgelucht zijn om te horen dat ook de PS4 Pro de verbeteringen voor The Outer Worlds krijgt.

Origineel:In een verklaring aan Windows Central meldt Private Division, de uitgever van The Outer Worlds, dat de game alleen op Xbox One X verbeteringen krijgt, terwijl de PlayStation 4 Pro dat niet krijgt. Er is geen uitleg gegeven met betrekking tot de reden voor deze keuze, maar dit betekent dat The Outer Worlds op de Xbox One X gespeeld kan worden in 4K en op de PS4 Pro op 1080p. Normaliter krijgen games op beide consoles verbeteringen, hoewel het wel eens voorkomt dat alleen een van de consoles wat extra aandacht krijgt. We Happy Few, uitgebracht door Gearbox Publishing, kreeg bijvoorbeled dezelfde behandeling, maar dan voor PS4 Pro.

In 2018 heeft Microsoft Obsidian Entertainment overgenomen, de studio die The Outer Worlds ontwikkeld. Of dit direct gerelateerd is aan de keuze om de verbeteringen alleen door te voeren op de Xbox One X is niet duidelijk, maar het levert wel een ander beeld.

Lees hier de preview van The Outer Worlds waarin Jacco onder andere het volgende te melden heeft: "Ja, The Outer Worlds neemt soms schaamteloos elementen over van Fallout, maar het humoristische schrijfwerk en de absurde keuzevrijheid gaan een stap verder dan we gewend zijn". Neem ook een kijkje naar Veertien opvallende fragmenten uit het begin van The Outer Worlds, waarin we hoogtepunten van de eerste veertig minuten van de game voor je hebben geselecteerd.

The Outer Worlds komt op 25 oktober uit voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver waarom game is waarschijnlijk van micro en ze moeten op ps4 uitbrengen wat ze waarschijnlijk niet wilde sus doen ze het op deze manier.

0

@denver Ik denk dat het iets genuanceerder ligt. Ik vermoed dat MS, aangezien Obsidian van MS is, veel meer en directer ondersteuning heeft gegeven voor het ondersteunen van 4K op de X1X in vergelijking met Sony. Ik vermoed dat 4K-ondersteuning voor de PS4 wellicht later komt.

0
test

@fonsrutte denk niet dat het komt op ps4. Ze zijn hun verplichting na gekomen door game overal op uot te brengen en op xbox x en pc heb je de beste ervaring

0
test

Oké?? Wat een teleurstelling dit zeg. Zat er aan te denken om deze juist voor de console te halen.

0

Aanbevolen voor jou