Alle toekomstige Star Wars-games vallen vanaf nu onder Lucasfilm Games

Alle toekomstige Star Wars-games vallen vanaf nu onder Lucasfilm Games

Alle toekomstige Star Wars-games vallen vanaf nu onder het merk 'Lucasfilm Games', zo heeft Disney aangekondigd.

Het bedrijf kondigde dit aan via StarWars.com. "Lucasfilm Games is nu de officiële identiteit van alle games van Lucasfilm", zo wordt gemeld. "De naam omvat de rijke catalogus aan videogames van het bedrijf met het oog op de toekomst".

De naam lijkt geïnspireerd te zijn door de oude naam van LucasArts. Tot 1990 werd het bedrijf Lucasfilm Games genoemd. Het lijkt daarbij om een vergelijkbare situatie te gaan als bijvoorbeeld PlayStation Studios en Xbox Game Studios, waarbij diverse ontwikkelaars onder één merk werken.

De afgelopen jaren gaf Electronic Arts de Star Wars-games uit, waaronder Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars Battlefront en het vervolg en Star Wars: Squadrons. De games werden ook door teams van EA ontwikkeld. Het is niet duidelijk wat deze aankondiging voor de toekomst van EA en het Star Wars-merk betekent - het is waarschijnlijk dat de uitgever Star Wars-games blijft maken.

Er werden geen nieuwe Star Wars-games aangekondigd. Wel kan Lucasfilm Games op Facebook en Twitter gevonden worden. Volgens Disney moeten er diverse aankondigingen via deze pagina's gedaan worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Krijgen we nu een Mandalorian Point n Click game?

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Zeker, zeer divers. Platformers, adventures, rail shooters, FPS games, space sims... Als ik aan the Mandalorian denk dan zie ik zelf iets als Mass Effect qua stijl game. Party shooter met milde RPG elementjes en heel veel NPCs die het verhaal sturen.

0

@Megaman20XX laten we het hopen!

0

Aanbevolen voor jou