Alle Street Fighter 5-dlc gratis vrij te spelen | Gamer.nl

Alle Street Fighter 5-dlc gratis vrij te spelen | Gamer.nl

Spelers kunnen alle dlc van Street Fighter 5 gratis vrijspelen, meldt Capcoms Peter Rosas op de officiële PlayStation Blog.

Ook updates, die de balans van de game aanpa en, rollen gratis uit. Rosas geeft aan dat spelers enkel de oorspronkelijke releasedisk van Street Fighter 5 nodig hebben en daarmee is de game de eerste in de franchise waarbij alle gameplay-gerelateerde content vrijgespeeld kan worden. Eerder werkte Capcom met bundels zoals Super Street Fighter 4 en Ultra Street Fighter 4, wat wel de intere e wekte van diverse spelers, maar het bleek moeilijk om die intere e vast te houden, aldus Rosas.

Er zijn twee typen in-game valuta in Street Fighter 5: Fight Money en Zenny. Eerstgenoemde, de naam zegt het al, verdient de speler door simpelweg de game te spelen. Zenny dient met echt geld gekocht te worden, voor degenen die het geduld niet hebben om alles met Fight Money vrij te spelen.

Rosas meldt in de blogpost dat er 16 speelbare personages zullen zijn bij de lancering, waarvan er vier geheel nieuw zijn voor het Street Fighter-universum. De personages Cammy, Ken, Chun-li, Charlie Nash, Ryu, M. Bison en Birdie zijn in ieder geval al bevestigd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou