Alle lanceermaps voor Call of Duty: Black Ops 4 bekend | Gamer.nl

Alle lanceermaps voor Call of Duty: Black Ops 4 bekend | Gamer.nl

De maps die bij de release van Call of Duty: Black Ops 4 beschikbaar worden, zijn bekendgemaakt. Ontwikkelaar Treyarch publiceerde een retweet op het Twitter-kanaal afkomstig van href="https://www.vg247.com/2018/10/05/call-of-duty-black-ops-4-launch-map-list-new-remakes/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Charlie Intel</a>, waar een lijst van alle maps stonden opgesteld.

Met dit bericht van Treyarch kan aangenomen worden dat dit de beschikbare maps gaan worden bij de release van Black Ops 4. De lijst met maps geeft weer dat de nieuwe game een combinatie bevat van originele maps en maps die in eerdere Black Ops-games te zien waren.

Voorheen was de bekendmaking van de hoeveelheid content bij de release een gevoelig onderwerp bij Call of Duty-fans. In recente releases van de Call of Duty-franchise leken minder maps bij de release beschikbaar te zijn dan voorheen werd verwacht. Treyarch beloofde dan ook de grootste hoeveelheid ooit aan content uit te brengen bij de release van de game.

Afgelopen tijd maakte Treyarch stukje bij beetje meer bekend over de beschikbare maps. Dit was uiteraard ook te zien in de afgelopen bèta. Echter gaf Treyarch tot vandaag nog geen concrete informatie over de hoeveelheid, namen en locaties van de maps.

Call of Duty: Black Ops 4

In totaal zijn er bij de release veertien maps beschikbaar, vijftien als Nuketown wordt meegeteld dat in november gratis wordt toegevoegd. Van de veertien maps zijn er tien compleet nieuw en zijn er vier terugkerende maps.

Hieronder volgt de lijst met maps die beschikbaar zijn bij de release van Call of Duty: Black Ops 4, zoals gebracht door Charlie Intel:

Originele maps:

1. Arsenal
2. Contraband
3. Frequency
4. Gridlock
5. Hacienda
6. Payload
7. Seaside
8. Icebreaker
9. Morocco
10. Militia

Terugkerende maps:

1. Firing Range
2. Jungle
3. Slums
4. Summit

Maps die later worden toegevoegd:

- Nuketown

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Lees ook onze preview van Black Ops 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou