Alle kaarten van Hearthstone-uitbreiding Naxxramas nu bekend | Gamer.nl

Alle kaarten van Hearthstone-uitbreiding Naxxramas nu bekend | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In totaal krijgt de uitbreiding dertig nieuwe kaarten, eerder onthulde Blizzard al de andere kaarten. De uitbreiding wordt in vijf gedeeltes uitgebracht (per week een deel) en aanstaande woensdag is de eerste gratis voor iedereen te downloaden. Per nieuw onderdeel komen er waarschijnlijk zes nieuwe kaarten beschikbaar. De vier overige delen van de Naxxramas-uitbreiding kosten 700 in-game goud of 5,99 euro per stuk, deze zijn ook in een bundel tegen een gereduceerd bedrag aan te schaffen. 

Hieronder staat een selectie van de nieuwe kaarten die gisteren onthuld zijn, op Facebook is het volledige overzicht aan nieuwe kaarten te vinden. 

Naxxmaras Naxxramas Naxxramas
Naxxramas Naxxramas Naxxramas

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou