Alle Half-Life-games zijn tijdelijk gratis speelbaar

Alle Half-Life-games zijn tijdelijk gratis speelbaar

In aanloop naar de release van Half-Life: Alyx kunnen gamers op dit moment gratis alle voorgaande Half-Life-games spelen.

Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode 1 en Episode 2 zijn nu gratis speelbaar via Steam. Dat blijven ze tot Half-Life: Alyx ergens in maart dit jaar uitkomt. Op die manier kunnen spelers het verhaal tot nu toe meekrijgen.

Naast deze verhalende games zijn ook Opposing Force en Blue Shift (beiden uitbreidingen op de originele Half-Life) en multiplayergame Team Fortress gratis te spelen. Al deze games zijn verkrijgbaar via een handige bundel.

Er is nog geen precieze releasedatum voor Half-Life: Alyx bekend. De vr-game speelt zich af tussen Half-Life en het vervolg. Onlangs bleek de Valve Index, de vr-helm van Valve, uitverkocht naar aanloop van de release van het spel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk,maar kan niet wachten op Alyx. Ontwikkeling van goede games gaat erg snel voor VR de laatste tijd. Nu nog de tijd vinden om ze allemaal te spelen... :/

0
test

@2hot los pimpos Als je em nog niet hebt, dan moet je echt eens naar de 'early access' game Reboant Endless Danw (https://store.steampowered.com/app/797040/Reboant__Endless_Dawn/ ) kijken, is nu 1,59 op steam, de zeer negatieve reviews zijn vanwege dat op het moment van release er bijna niets in zat terwijl dat het $13 kostte EN dat er al een versie eerder op steam stond waar ook zoveel voor gevraagd stond, maar door wisseling van publisher dus opnieuw er op stond (en mensen dus opnieuw $13 moesten betalen voor eigenlijk dezelfde demo). Inmiddels is de versie uitgebreid (maar ga er maar niet van uit dat er verder nog een update komt), maar voor 1,59 is het echt een hele vette VR game. Ik had em in de laatste steamsale zelfs voor nog geen euro gekocht. De game is dat zeker waar, AAA graphics. En hou er dus wel rekening mee dat dit een game is die early access was en daarmee dus nog wel hier en daar wat puntjes heeft die zeker voor verbetering zijn. Maar zelfs met die 1,59 kan ik het spel alleen maar aanraden.

0
test

Kan ik eindelijk mijn vriendin deze magie laten zien. Zelf natuurlijk de serie doorgespeeld en redelijk hyped voor Alyx. Mn vriendin snapte dat alleen niet helemaal, ze had nog nooit een HL game gespeeld. Dus dit is de kans!

0

Aanbevolen voor jou