'Alle grote namen' brengen games naar vernieuwde PlayStation Plus

'Alle grote namen' brengen games naar vernieuwde PlayStation Plus

Qua uitgevers zullen "alle grote namen" games naar het vernieuwde PlayStation Plus brengen.

Dat meldde PlayStation-baas Jim Ryan in een nieuwe aflevering van de Official PlayStation Podcast. Hij werd gevraagd welke games op de service komen te staan, waarop hij het volgende antwoordde: "Dat kan ik nog niet helemaal prijsgeven, maar ik kan je wel vertellen dat uitgevers massaal meedoen met dit programma. Alle grote namen zijn aanwezig."

Hij vervolgt: "We hebben grote uitgevers, we hebben kleine indiestudio's. We hebben meer dan tweehonderd partners die met ons samenwerken om hun content op PlayStation Plus te zetten. De line-up wordt erg sterk."

In juni vernieuwt Sony PlayStation Plus met drie niveaus: Essential, Extra en Premium. In totaal krijgen spelers toegang tot 700 games, waaronder klassieke titels en PlayStation 4- en 5-games die al een tijdje uit zijn. Eerder werden God of War, Marvel's Spider-Man en Returnal al bevestigd.

Ryan meldde tijdens de podcast ook dat er meer studio-overnames op de planning staan bij Sony.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 er is al heel vaak aangegeven dat Sony geen gamepass wil om 2 redenen 1. Ze hebben daarvoor het geld niet. 2. De productiekosten van hun first party games zijn te hoog Persoonlijk ben ik blij dat de games van Sony niet first day naar hun service komen. Want persoonlijk vind ik deze tot nu toe van wat hogere kwaliteit dan de Xbox exclusives. Overigens is zowel de gamepass en de nieuwe service van Sony voor mij niet aantrekkelijk. Ik koop en speel een spel die mij leuk lijkt en hou geen tijd over voor alle oude games. Met games als Horizon forbidden west Elden ring Sifu Tunic God of war Ragnarok Starfield. Forspoken Zit mijn jaar al aardig vol. Ik koop deze games gewoon.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Roy36NL klopt niet helemaal want jim ryan zei dat ie wel een antwoord had op gamepass, en die man moet je ook niet helemaal geloven want alle ps5 games zouden ook ex ps5 games zijn en ook dat was niet zo. Ik snap dat sony hun games niet day one er op zet maar verwacht dit wel in de toekomst als de dienst genoeg leden heeft, hopelijk komt het dann niet te lijden onder hun kwaliteit want een god of war of uncharted, the last of us zijn gewoon heel goed. En een netflix of disney bewijst dat het wel kan hoge kwaliteit op een abbo dienst.

0
test

Zolang first party games niet bij release gelijk in de nieuwe plus komen stelt dit naar mijn mening niets voor. Daarnaast als je in verleden alleen Now wilde dan wordt je nu dubbel droog genomen want nu ben je verplicht extra te nemen. Beste is lijkt mij dat als je alleen Now wilt nu voor de komende 3 jaar Now te kopen want dat wordt als het goed is omgezet naar PS Plus Extra.

0
test

@DarkraverX Moet je ze nog wel kunnen vinden. In alle shops zijn de jaar abos ps now weg gehaald

0
test

@Lavalera Tja snap ik, echter mijn reactie is alleen maar gebaseerd op het feit dat mensen niet door hebben dat ze genaaid worden. Reacties die ik van fanboys ziet op twitter en feestboek over hoe geweldig dit wel niet is dan denk ik.... zucht. Ze hebben niet door dat abo`s samengevoegd worden en er zelfs een abo uitgaat (Now). Deze hele truc is typisch een slogan voor de .... This is for the stupid people.

0

Aanbevolen voor jou