'Alle games behalen of overtreffen 30 fps op Steam Deck'

'Alle games behalen of overtreffen 30 fps op Steam Deck'

Volgens Valve draaien alle games die getest zijn op de Steam Deck op 30 frames per seconde of meer.

Dat meldt Valve's Pierre-Loup Griffais op Twitter. Er was onder fans wat onduidelijkheid wat het bedrijf tijdens de onthulling bedoelde met "we richten ons op 30 fps". Dat heeft hij nu verduidelijkt.

"Het 30 fps doel' refereert naar de vloer van wat we als speelbaar zien tijdens onze tests; games die we hebben getest en getoond hebben dat constant behaald en overtroffen. Het apparaat krijgt ook een ingebouwde fps-limiet om prestaties versus batterijduur te finetunen."

De Steam Deck is een draagbare spelcomputer die spellen uit de Steam-catalogus afspeelt. De handheld verschijnt aanvankelijk met 64GB, 256GB en 512GB aan ingebouwde opslag, tegenover een vanafprijs van 419 euro. Valve verzekert dat "al je Steam-games" in ieder geval op de Steam Deck zouden moeten verschijnen. Daarnaast biedt de handheld ook ondersteuning voor zaken als Steam Chat, Remote Play en Steams eigen cloudopslag van spelbestanden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zie er wel wat in maar ik denk niet dat dit massaal gekocht gaat worden. Lijkt me dan wel weer cool om halo infinite ofzo handheld te spelen

0

Wederom, "Alle games behalen of overtreffen 30 fps op Steam Deck" is absoluut NIET hetzelfde als "Volgens Valve draaien alle games die getest zijn op de Steam Deck".

0

Aanbevolen voor jou