Alle Fortnite-inkomsten van Epic Games gaan twee weken lang naar Oekraïne

Alle Fortnite-inkomsten van Epic Games gaan twee weken lang naar Oekraïne

Epic Games doneert alle inkomsten rondom Fortnite twee weken lang aan organisaties die Oekraïne tijdens de invasie door Rusland helpen.

Hieronder vallen onder andere aangeschafte V-Bucks, Battle Passes en cosmetische items. Dat heeft het bedrijf aangekondigd op dezelfde dag als de release van Fortnite chapter 3, seizoen 2. 

Alle aankopen in de game die met echt geld worden gedaan, gaan tussen 20 maart en 3 april naar organisaties als UNICEF, Direct Relief, UNWFP en UNHCR. De komende weken worden daar meer organisaties aan toegevoegd.

Microsoft laat weten dat al het geld dat het bedrijf krijgt voor aankopen in de Xbox-versie van Fornite, deze twee weken ook aan deze organisaties wordt gedoneerd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gisteren is een nieuw seizoen gestart. Een moment dat veel spelers de battle pass kopen. Het thema van het nieuwe seizoen stond natuurlijk al lang gepland, maar komt nu ongelukkig uit met wat zich in Oekraine afspeelt. Goed dat Epic even niets wil verdienen, en de inkomsten naar organisaties overmaakt voor een land die het beter kan gebruiken.

0

Aanbevolen voor jou