Alle beelden, trailers en details van Battlefront 2 | Gamer.nl

Alle beelden, trailers en details van Battlefront 2 | Gamer.nl

Dice heeft tijdens de E3-presentatie van Electronic Arts een nieuwe trailer en multiplayerbeelden laten zien en geeft ook details over ondersteuning na de release.

Naast de trailer, waarin scènes en personages uit alle Star Wars-films langskomen, hield Dice live een multiplayerse ie met 40 spelers op de A ault on Theed-map, waarin Seperatists het aan de stok krijgen met de Clone Troopers.

Na de release van Battlefront 2 krijgen spelers periodiek content, zoals nieuwe locaties, personages, uitdagingen en beloningen. Een voorbeeld noemt acteur John Boyega, die aankondigde dat Finn en Captain Phasma speelbaar zullen zijn.

“In Star Wars Battlefront II hebben we de feedback van onze spelers echt ter harte genomen, en dat zie je in het basi pel, dat veel meer content heeft dan het eerste spel. Zo bevat Star Wars Battlefront II een nieuwe authentieke singleplayer-campagne, een epische multiplayer, starfighter-gevechten en solo of co-op PvE op de console. Deze onderdelen vormen samen een enorm spel waar alle tijdperken van de Star Wars-films tot hun recht komen,” aldus Matt Webster, Executive Producer van Star Wars Battlefront 2.

“Maar de ondersteuning voor het spel na de release is net zo belangrijk. Onze live-dienst is erop gericht om fans samen te laten blijven spelen, met seizoenen die regelmatig betekenisvolle content en in-game evenementen toevoegen.”

Star Wars Battlefront 2 verschijnt 17 november voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou