Nieuws

Alle beelden, trailers en details van Battlefront 2

Oud en nieuw komt vroeg dit jaar

Geschreven door Wilbert Meetsma op
Dice heeft tijdens de E3-presentatie van Electronic Arts een nieuwe trailer en multiplayerbeelden laten zien en geeft ook details over ondersteuning na de release.

Naast de trailer, waarin scènes en personages uit alle Star Wars-films langskomen, hield Dice live een multiplayersessie met 40 spelers op de Assault on Theed-map, waarin Seperatists het aan de stok krijgen met de Clone Troopers.

Na de release van Battlefront 2 krijgen spelers periodiek content, zoals nieuwe locaties, personages, uitdagingen en beloningen. Een voorbeeld noemt acteur John Boyega, die aankondigde dat Finn en Captain Phasma speelbaar zullen zijn.

“In Star Wars Battlefront II hebben we de feedback van onze spelers echt ter harte genomen, en dat zie je in het basisspel, dat veel meer content heeft dan het eerste spel. Zo bevat Star Wars Battlefront II een nieuwe authentieke singleplayer-campagne, een epische multiplayer, starfighter-gevechten en solo of co-op PvE op de console. Deze onderdelen vormen samen een enorm spel waar alle tijdperken van de Star Wars-films tot hun recht komen,” aldus Matt Webster, Executive Producer van Star Wars Battlefront 2.

“Maar de ondersteuning voor het spel na de release is net zo belangrijk. Onze live-dienst is erop gericht om fans samen te laten blijven spelen, met seizoenen die regelmatig betekenisvolle content en in-game evenementen toevoegen.”

Star Wars Battlefront 2 verschijnt 17 november voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Switch-versie FIFA 18 krijgt grotendeels dezelfde modi Bioware toont teaser van nieuwe IP, genaamd Anthem
3

Reacties op: Alle beelden, trailers en details van Battlefront 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ragpost

  • 10 juni 2017 22:59
  Lees ik nou PvE alleen op console? Betekent dit geen PvE op PC? Dat zou een idiote zet zijn. Anderzijds klasse dat ze PvE toegevoegd hebben

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheChief

  • 11 juni 2017 00:09
  Meh nog steeds meer form over substance, dus nog steeds een te hoog pew pew gehalte imo etc zonder fatsoenlijk tactisch niveau van gameplay. Het oogt en klinkt allemaal netjes maar ik wordt niet warm van de getoonde gameplay, die is me gewoon te simplistisch.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Shatteredhill

  • 11 juni 2017 00:57
  Ziet er erg gaaf uit. Ik hoopte dat ze Episode 1 materiaal als DLC deden voor Battlefront 1, maar helaas.

  Het enige wat mij iets tegenvalt is de beweging van alles. Het gaat te vloeiend. Ik snap dat dit voor een goede gameplay hoort, maar de droids uit ep1 bewegen alsof ze een yoga upgrade hebben gehad. Ik mis dat houterige roger, roger shit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.