Aliens vs. Predator krijgt maps uit speciale editie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitbreiding bevat vier maps, waaronder de reguliere maps Machine en Docks. De andere twee maps zijn survivor maps genaamd Hive en Outpost.

Overleven

In de Survivor-modus gaat de speler samen met maximaal drie andere spelers verschillende zwermen van Aliens te lijf. Deze modus is te vergelijken met de Firefight-modus uit Halo 3: ODST, waarin er ook hordes van tegenstanders de speler bestoken. De map pack kost 560 Microsoft Punten op Xbox Live. De PC en PlayStation 3-versie gaat 5,99 euro kosten.

Aliens vs. Predator kwam vorige maand uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De game speelt zich af op de planeet BG-386, waar een groep kolonisten een piramide ontdekt. De ontdekking van deze mysterieuze piramide leidt tot een strijd tu en drie verschillende partijen: de Colonial Marines, de Predator en de Aliens.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou