Er zijn verschillende manieren om een game die je aan het ontwikkelen in de aandacht te krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om met de regelmaat van de klok nieuwe screenshots, filmpjes en previewversies de deur uit te doen. De mensen van FireFly, ook bekend van Stronghold, pakken dit echter anders aan. Want net als bij Stronghold heeft men ook voor haar volgende game, Space Colony, een minigame ontwikkeld die zich baseert op de setting van het spel maar tegelijkertijd met compleet andere, arcade-achtige gameplay komt.

Space Colony wordt een constructie-game waarin je als speler een ruimtebasis uit de grond moet stampen. Het spel kent echter ook een aantal elementen die we uit The Sims kennen. Je basis zal namelijk bevolkt zijn door de nodige bewoners met elk hun behoeftes en gesteldheid.

De minigame van Space Colony is echter iets totaal anders. In deze minigame is het namelijk de bedoeling je basis te beschermen van een grote alien-aanval. De minigame, Alien Horde genaamd, is een side-scrolling platformgame/arcade blaster. Het spel weegt maar 10 Mb en is redelijk verslavend. Downloaden doe je hier.