Aliens: Infestation is een side-scrolling DS-game | Gamer.nl

Aliens: Infestation is een side-scrolling DS-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uit de ESRB-omschrijving blijkt dat spelers een marine-eenheid aansturen tijdens een mi ie om de Aliens uit te roeien. Ook strijden ze tegen vijandelijke soldaten. Spelers rennen, springen en schieten door de levels. Daarvoor gebruiken ze geweren, pistolen, vlammenwerpers en explosieven.

De titel verscheen eerder ook al op de Australian Cla ification Board (ACB), maar toen zonder omschrijving. De ACB onthulde destijds wel dat het spel wordt ontwikkeld door WayForward Technologies. Deze studio was onder andere ook verantwoordelijk voor Contra 4 op de DS, Batman The Brave and the Bold voor Wii en DS. Op dit moment werkt het aan BloodRayne Betrayal voor Xbox Live Arcade en PlayStation Store.

In 2009 onthulde een woordvoerder van Gearbox Software, de studio die werkt aan Aliens: Colonial Marines voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360, voor het eerst dat een andere studio bezig was met een DS-game binnen de Aliens-franchise. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou