Aliens: Colonial Marines collector's edition gelekt | Gamer.nl

Aliens: Colonial Marines collector's edition gelekt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uit het plaatje blijkt dat behalve het spel, de consument ook een gedetailleerd beeldje krijgt, een displaydoosje, een USCM--do ier en exclusieve in-game content. Het USCM-do ier bestaat uit "e entiële mi ienotities over de xenomorph-plaag", zoals een storyboard en satellietfoto’s.

De in-game content bevat drie wapens en een nieuwe gamemodus genaamd USCM Academy firing range. Het is op dit moment niet bekend wat deze modus inhoudt.  

Marines

Aliens: Colonial Marines speelt zich af na Aliens en laat de speler aan de slag gaan met een Colonial Marine. In het spel vecht je onder andere tegen dezelfde buitenaardse wezens als uit de films. De speler heeft een verscheidenheid aan wapens tot zijn beschikking die hij zeker zal moeten gebruiken in de verschillende omgevingen die hij tegenkomt. Aliens: Colonial Marines komt op 30 maart uit op de Xbox 360, Playstation 3 en PC. Wanneer de collector's edition wordt uitgebracht en voor welke prijs is niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou