Alien Swarm vanaf vandaag gratis te downloaden via Steam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alien Swarm, oorspronkelijk een modificatie op Unreal Tournament 2004, is ontwikkeld door Black Cat. Dit team had ook de eerste mod voor het spel gemaakt en is later ingelijfd door Valve, om officiëel voor het bedrijf te gaan werken.

Alien Swarm is een actiespel waarin de actie van bovenaf bekeken wordt. Spelers nemen het met drie andere spelers op tegen vele buitenaardse wezens. Men kan kiezen uit acht personages die over vier verschillende kla en zijn verdeeld. Daarnaast zijn er veertig wapens tot de beschikking om de vijanden mee af te maken. Deze wapens worden geleidelijk vrijgespeeld. De release van Alien Swarm op Steam zal tevens de volledige broncode van het spel bevatten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou