Alien: Isolation pre-order dlc komt voor iedereen beschikbaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De pre-order dlc laat mensen spelen met de cast uit de originele Alien-film. Op internet uitten fans hun teleurstelling dat ze alleen aan de content konden komen door het spel te reserveren, maar Sega laat nu weten dat de dlc later ook los beschikbaar komt.

Sega: "We kunnen vandaag bevestigen dat zowel Crew Exependable en The Last Survivor op een later moment beschikbaar komen en we hebben hier binnenkort meer info over." Het is niet duidelijk of deze dlc dan gratis beschikbaar wordt gesteld of geld gaat kosten.

De dlc bestaat uit twee mi ies. In Crew Expendable moeten spelers met een van drie crewleden het ruimteschip Nostromo verkennen. In de andere mi ie moeten spelers als Ripley (Sigourney Weaver) proberen het zelfvernietigingsmechanisme van de Nostromo te activeren. Alien: Isolation verschijnt 7 oktober voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou