Alien: Isolation komt naar Xbox Game Pass

Alien: Isolation komt naar Xbox Game Pass

Op 28 februari komt Alien: Isolation uit op Xbox Game Pass.

De horrorgame laat spelers rondlopen terwijl een Xenomorph jacht op hun maakt. Het spel wordt door veel gamers als een van de engste games ooit beschouwd. Daarbij weet het de sfeer van de eerste films goed over te brengen in de game.

Verder verschijnt op diezelfde dag ook het tweede seizoen van Telltale's The Walking Dead op Game Pass. Tot slot zijn vanaf vandaag Epic Mickey 2 en Headlander beschikbaar op de service.

Mensen met een Xbox Game Pass-abonnement hebben toegang tot meer dan honderd games van Microsoft en third parties. Deze games kunnen onbeperkt gespeeld worden zolang het abonnement intact is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wil Aliens: Colonial Marines op de backwards compatible, heb die game nooit gespeelt en kunnen spelen destijds. ( ondanks de kritiek en flaws) Isolation heb ik halfverwege verwijdert, vond de alien destijds te lachwekkend rondlopen, en de game was toen te langzaam. Vond worker Joe wel creepy daarintegen. Dus mijn advies: A:CM op de backwards comp, en een nieuwe Isolation in de engineer citadel op Origae-6 als first person explore en survival!

0
test

@Devenace Aliens: Colonial Marines is wel echt geniaal in Co-op, veel gelachen om de slechte AI en rare cutscenes.

0
test

Enthousiast aan deze game begonnen, werkelijk briljante sfeer, in de kern goed uitgedachte gameplay, maar laaaaangdraaaadig en teveel trial and error. En dus niet uitgespeeld.

0

Aanbevolen voor jou