Nieuws
Alien Isolation

Mobiele versie van Alien Isolation aangekondigd

Verschijnt in december op iOS en Andriod

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf 16 december is Alien: Isolation beschikbaar voor iOS en Android.

Volgens de makers gaat het om "de complete survivalhorror-ervaring... zonder dat er compromissen zijn gesloten." Hieronder is een eerste trailer te zien.

De mobiele versie van de in 2014 verschenen horrorgame heeft touchscreen-besturing en een interface die geheel naar smaak aangepast kan worden. Ook kunnen spelers traditionele controllers gebruiken. De mobiele game bevat daarnaast de zeven uitgekomen uitbreidingen, waaronder Crew Exepndable en Last Survivor.

De oorspronkelijke versie van Alien Isolation werd op Gamer.nl beloond met een 8: "We hebben er 35 jaar op moeten wachten, maar eindelijk is er een game die Ridley Scotts klassieker eer aan doet. Alien: Isolation heeft zijn mindere momenten, maar verhoogt ook heel vaak je hartslag tot ongezonde hoogtes en heeft ons een permanent trauma aan lekkende ventilatieschachten gegeven. Dit is hoe een Alien-game moet zijn!"

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox Cloud Gaming nu ook toegankelijk via Xbox-consoles Tv-serie gebaseerd op Crytek-game Hunt: Showdown in ontwikkeling
1

Reacties op: Mobiele versie van Alien Isolation aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 18 november 2021 12:12
    Ik kan me niet echt voorstellen dat de game tot zijn recht komt op mobiele platformen, games waarbij je kruipt door donkere gangen en die het heel erg van jumpscares moeten hebben komen toch enkel tot hun recht op een zo groot mogelijk scherm met zo luid mogelijke speakers. Je kunt de boel aan je TV hangen natuurlijk…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.