Mobiele versie van Alien Isolation aangekondigd

Mobiele versie van Alien Isolation aangekondigd

Vanaf 16 december is Alien: Isolation beschikbaar voor iOS en Android.

Volgens de makers gaat het om "de complete survivalhorror-ervaring... zonder dat er compromissen zijn gesloten." Hieronder is een eerste trailer te zien.

De mobiele versie van de in 2014 verschenen horrorgame heeft touchscreen-besturing en een interface die geheel naar smaak aangepast kan worden. Ook kunnen spelers traditionele controllers gebruiken. De mobiele game bevat daarnaast de zeven uitgekomen uitbreidingen, waaronder Crew Exepndable en Last Survivor.

De oorspronkelijke versie van Alien Isolation werd op Gamer.nl beloond met een 8: "We hebben er 35 jaar op moeten wachten, maar eindelijk is er een game die Ridley Scotts klassieker eer aan doet. Alien: Isolation heeft zijn mindere momenten, maar verhoogt ook heel vaak je hartslag tot ongezonde hoogtes en heeft ons een permanent trauma aan lekkende ventilatieschachten gegeven. Dit is hoe een Alien-game moet zijn!"

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik kan me niet echt voorstellen dat de game tot zijn recht komt op mobiele platformen, games waarbij je kruipt door donkere gangen en die het heel erg van jumpscares moeten hebben komen toch enkel tot hun recht op een zo groot mogelijk scherm met zo luid mogelijke speakers. Je kunt de boel aan je TV hangen natuurlijk...

0

Aanbevolen voor jou