Alien Breed 2: Assault komt op 22 september | Gamer.nl

Alien Breed 2: Assault komt op 22 september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alien Breed 2: A ault is een top down-shooter waarin spelers verschillende mi iedoelen moeten voltooien en het moeten openemen tegen buitenaardse wezens. Nieuw in Alien Breed 2: A ault is de Survivor-modus, waarin spelers het alleen of samen met een vriend op moeten nemen tegen een eindeloze hoeveelheid aan vijanden en zoveel mogelijk punten moeten scoren.

Eind vorig jaar verscheen Alien Breed: Evolution op Xbox Live Arcade. De game verscheen in aangepaste vorm, onder de naam Alien Breed: Impact, afgelopen augustus voor PC en eerder deze maand voor PlayStation 3. Of Alien Breed 2: A ault ook naar PlayStation 3 komt, is onduidelijk.

Amiga

De Alien Breed-games zijn gebaseerd op de  gelijknamige serie die begin jaren '90 zijn oorsprong vond op de Commodore Amiga en later ook verscheen op PC. De eerste twee delen waren top-down shooters van ontwikkelaar Team 17, net als de nieuwe Alien Breed-games. De laatste game in de serie totdat deze vorig jaar nieuwe leven werd ingeblazen is Alien Breed 3D II, een first-person shooter die in 1996 verscheen voor Amiga.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou