Algehele EA-ban komt nog steeds voor | Gamer.nl

Algehele EA-ban komt nog steeds voor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In maart gaf EA een aantal gebruikers een algehele een ban nadat zij de gebruikersvoorwaarden van het forum hadden overtreden. Niet alleen werd hen voor 72 uur forumtoegang geweigerd, ieder spel van EA dat via hun account opgestart moest worden, was niet langer (online) toegankelijk. Nadat EA van dit probleem op de hoogte werd gesteld, legde de uitgever uit dat het een fout betrof en beloofde het dat er gewerkt werd aan een oplo ing.

Het probleem blijkt echter nog steeds te bestaan. Pogingen van getroffen gebruikers om contact op te nemen met de klantenservice van EA, zouden op niets zijn uitgelopen. Zij menen enkel bevestiging te hebben gekregen van het feit dat zij permanent geband zijn. De kwestie zou daarmee afdoende zijn behandeld door de uitgever. EA heeft nog niet gereageerd op het feit dat de fout nog niet opgelost is. 

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou