Nieuws
Vertigo

Alfred Hitchcock – Vertigo komt op 27 september uit op consoles

Game verscheen eind vorig jaar al op pc

Geschreven door Michel Musters op
Alfred Hitchcock – Vertigo verschijnt op 27 september op consoles.

Dat hebben uitgever Microids en ontwikkelaar Pendulo Studios aangekondigd. De game kwam eind vorig jaar al uit op pc via Steam, Epic Games Store en GOG, maar komt eind september dus ook naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Er komt ook een fysieke Limited Edition uit met een artbook en een digitale soundtrack.

Alfred Hitchcock – Vertigo is, zoals de naam al aangeeft, gebaseerd op de klassieke film Vertigo van regisseur Alfred Hitchcock. In deze psychologische thriller balanceren spelers tussen de realiteit en fantasie.

Schrijver Ed Miller komt ongeschonden uit een verkeersongeluk in Brody Canyon te Californië. Ook al wordt er niemand anders in het autowrak gevonden, zweert Ed dat zijn vrouw en dochter bij hem in de wagen zaten. Getraumatiseerd begint Ed met regelmaat duizelig te worden. In therapie probeert hij te ontrafelen wat er precies is gebeurd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer gameplaybeelden van The Last of Us: Part 1 uitgelekt Mojang laat NFT's en blockchaintechnologie niet toe in Minecraft
0

Reacties op: Alfred Hitchcock – Vertigo komt op 27 september uit op consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.