Alfred Hitchcock - Vertigo aangekondigd voor consoles en pc

Alfred Hitchcock - Vertigo aangekondigd voor consoles en pc

De adventuregame Alfred Hitchcock - Vertigo is afgelopen weekend aangekondigd.

Het spel is logischerwijs gebaseerd op de klassieke film Vertigo van regisseur Alfred Hitchcock. In deze psychologische thriller balanceren spelers tussen de realiteit en fantasie. 

Schrijver Ed Miller komt ongeschonden uit een verkeersongeluk in Brody Canyon te Californië. Ook al wordt er niemand anders in het autowrak gevonden, zweert Ed dat zijn vrouw en dochter bij hem in de wagen zaten. Getraumatiseerd begint Ed met regelmaat duizelig te worden. In therapie probeert hij te ontrafelen wat er precies is gebeurd.

Hieronder is de eerste teaser trailer te zien. De game moet ergens dit najaar uitkomen op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hey Michel: ''...Ook al wordt er niemand anders in het autowrak gevonden, zweert [b]Brody[/b] dat zijn vrouw en dochter bij hem in de wagen zaten. Getraumatiseerd begint [b]Brody[/b] met regelmaat duizelig te worden...'' Ik denk dat hier Ed moet komen te staan? Ed Miller is de hoofdpersoon hier en het ongeluk was in Brody Canyon

0
test

@Paxopoxo Ik vermoed dat de verwarring is ontstaan omdat het in Brody Canyon afspeelt, maar ja, Brody is ook een Engelse naam. Vermoedelijk is daar een denkfout ontstaan in dat zie je dat terug in het artikel :)

0
test

@Paxopoxo Onder het mom van beter later dan nooit heb ik het aangepast! Thanks voor de correctie.

0
test

Al een paar dagen terug hoor. Zie jullie eigen artiekel over de Guerrilla Collective showcase. XD

0
test

@Baukereg Yeah, ik heb het inmiddels gezien. Ik had gemist dat deze titel in de Guerrilla Collective Showcase was aangekondigd. Oh well, dan krijgt deze titel nog even wat extra aandacht I guess!

0
test

@MichelMusters Het is ook niet makkelijk om deze dagen alles bij te houden.

0

Aanbevolen voor jou