Nieuws
Call of Duty: Vanguard

Alfatest Call of Duty: Vanguard wordt dit weekend gehouden

Bevat de Champion Hill-modus

Geschreven door Michel Musters op
Sledgehammer Games heeft eerdere geruchten bevestigd: dit weekend is er een alfatest van Call of Duty: Vanguard op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dat meldde het bedrijf in een nieuwe blogpost. Alle PlayStation-gamers kunnen meedoen aan de alfatest, die loopt van 27 augustus tot en met 29 augustus. Zoals uit eerdere geruchten al bleek, wordt inderdaad de nieuwe modus Champion Hill uitgetest.

Champion Hill wordt beschreven als een combinatie tussen Gunfight en battle royale. Spelers vechten het in teams op gedeeltes van een map uit om zo als laatste over te blijven. Iedereen begint met dezelfde uitrusting, maar door geld tijdens potjes te verdienen kunnen wapens van upgrades worden voorzien en perks en killstreaks worden gekocht.

Champion Hill speelt zich af op een grote map onderverdeeld in vijf secties. Zodra spelers worden gedood kunnen ze het potje verder bekijken via een platform. Het spel is met deze alfatest voor het eerst speelbaar voor het publiek.

Sledgehammer heeft ook laten weten dat er zoals verwacht een bètatest wordt gehouden voor Vanguard. Die vindt vanaf 10 tot 13 september plaats op PlayStation-consoles en vanaf 16 tot 20 september op alle platforms. Op 7 september moet de ontwikkelaar de multiplayer volledig onthullen.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Dit artikel delen:

Lees meer

Grote mod voor Cyberpunk 2077 verbetert de gameplayervaring Hades is de best scorende next-gen game op Metacritic
1

Reacties op: Alfatest Call of Duty: Vanguard wordt dit weekend gehouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Real13

    • 23 augustus 2021 10:27
    Jammer dat hij niet op de Xbox is want dan word het alleen spelen. Toch wel benieuwd om dit te checken op de PS.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.