Alfatest Call of Duty: Vanguard inmiddels begonnen op PlayStation

Alfatest Call of Duty: Vanguard inmiddels begonnen op PlayStation

De alfatest van Call of Duty: Vanguard is gisteren live gegaan op PlayStation 5 en PlayStation 4.

In de alfatest kunnen spelers de nieuwe modus Champion Hill uitproberen. Champion Hill wordt beschreven als een combinatie tussen Gunfight en battle royale. Spelers vechten het in teams op gedeeltes van een map uit om zo als laatste over te blijven. Iedereen begint met dezelfde uitrusting, maar door geld tijdens potjes te verdienen kunnen wapens van upgrades worden voorzien en perks en killstreaks worden gekocht.

Champion Hill speelt zich af op een grote map onderverdeeld in vijf secties. Zodra spelers worden gedood kunnen ze het potje verder bekijken via een platform. Het spel is met deze alfatest voor het eerst speelbaar voor het publiek. De alfa is tot zondagavond speelbaar.

Vanaf 10 tot 13 september vindt er ook een bètatest plaats op PlayStation-consoles en vanaf 16 tot 20 september op alle platforms. Op 7 september moet de ontwikkelaar de multiplayer overigens volledig onthullen.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Speelt wel weer lekker weg, best geinige nieuwe game mode ook wel. Denk niet dat ik die zelf veel ga spelen maar tussendoor wel leuk om te doen. Wel weer bevestiging dat ik m met muis en toetsenbord moet spelen want controller en shooters gaat bij mij niet samen :')

0
test

Dus voor de alpha test hoef je verder niets voor te doen dan een ps te hebben en te downloaden?

0

@MissMeNL jupp

0

Aanbevolen voor jou