Alfa Kingdom Come: Deliverance begint 22 oktober | Gamer.nl

Alfa Kingdom Come: Deliverance begint 22 oktober | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Er is nog niet veel te doen in de alfa, spelers kunnen nog niet vechten of paarden berijden. Wel kunnen spelers wat korte quests doen en kijken hoe de computergestuurde personages hun dagelijkse routine doorlopen. Warhorse zegt iedere paar maanden nieuwe content toe te voegen aan de alfa.

Kingdom Come: Deliverance werd via Kickstarter gefinancierd, maar Warhorse zet de crowdfundingcampagne voort op de website van het spel. In totaal heeft de ontwikkelaar nu zo'n twee miljoen dollar opgehaald. De game komt ook naar de PlayStation 4 en Xbox One, mensen die het spel mede gefinancierd hebben voor die platforms, kunnen de alfa ook op pc spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou